Om pladsen

Om Fårup Camping

Fårup Camping er mindre campingplads med en super beliggenhed.

Vi er tæt på skov, strand og mange dejlige butikker og ikke mindst finder du Nordjyllands bedste attraktion 500 m fra os, og det er selvfølgelig Fårup sommerland vi tænker på.

Vi overtog pladsen i 1991 og indtil da var campingpladsen drevet som kombineret landbrug og camping. Staldbygningerne er ombygget, så det nu fungerer som opholdsrum og sanitetsbygning. I 2005 blev der bygget ny servicebygning med dejlige bade- og toiletforhold. I 2006 blev der lavet en ny legeplads. I 2008 blev der opsat 2 hytter med eget bad og toilet. 4 bjælkehytter med 2 soverum og opholdsrum. Endvidere fik vi total renoveret 2 ferielejligheder, så de nu fremstår lyse og venlige og med gulvvarme. Fra 2009 til 2013 har vi forbedret el-kapaciteten på pladsen, fået trådløst WIFI, som dækker campingpladsen 95%.

905 Ribergaard Camping

I 2015 fik vi væltet noget af den gamle staldbygning og opbygget på ny med en dejlig kiosk og reception, så vi nu har fået lidt mere plads.

Og ikke mindst i 2015 fik vi mulighed for at etablere en sti over til Fårup Sommerland, så nu er der kun 500 m, hvis du ønsker at gå eller cykle til Fårup Sommerland.