Om pladsen

Om Fårup Camping

Fårup Camping er mindre campingplads med en super beliggenhed.

Vi er tæt på skov, strand og mange dejlige butikker og ikke mindst finder du Nordjyllands bedste attraktion 500 m fra os, og det er selvfølgelig Fårup sommerland vi tænker på.

Vi overtog pladsen i 1991 og indtil da var campingpladsen drevet som kombineret landbrug og camping. Staldbygningerne er ombygget, så det nu fungerer som opholdsrum og sanitetsbygning. Der er blevet bygget ny servicebygning med dejlige bade- og toiletforhold. Der er en dejlig og farvestrålende legeplads. Vi har 3 hytter med eget bad og toilet. 4 bjælkehytter med 2 soverum og opholdsrum. Endvidere 2 totalt renoverede ferielejligheder, så de nu fremstår lyse og venlige og med gulvvarme. Der er trådløst WIFI, som dækker campingpladsen 95%, som man betaler for at benytte.

905 Ribergaard Camping

Vi har fjernet noget af den gamle staldbygning og bygget en ny bygning med reception og kiosk, så vi nu har fået lidt mere plads.

Og ikke mindst i 2015 fik vi mulighed for at etablere en sti over til Fårup Sommerland, så nu er der kun 500 m, hvis du ønsker at gå eller cykle til Fårup Sommerland.